- Praktische informatie -

LeMu kinderkampen

Onze kampen gaan door van maandag tot vrijdag, behalve bij feestdagen. De kampen gaan door van 9u – 16u. Er wordt opvang voorzien van 8u – 9u en 16u – 17u.
De eerste dag vragen we zeker een kwartier op voorhand aanwezig te zijn. Wij werken rond een thema en vinden het dan ook fijn als alle kinderen een heel kamp aanwezig kunnen zijn.

In de prijs zijn de lessen, voor- en naopvang, verzekering, kampaandenken en accommodatie inbegrepen. Een lunchpakket moet je zelf meebrengen. Tijdens de pauzes wordt water en een tussendoortje voorzien door LeMu vzw. Een eigen drankje meebrengen kan natuurlijk ook. Frisdrank kan gekocht worden tegen €1.

Voor uw kleuter is het belangrijk dat hij/zij zindelijk is en ’s middags geen nood meer heeft aan een dutje.  Uw kind kan starten aan het kamp als het bij aanvang van het kamp 3 jaar is.

Voor de kleinste kleuters is reservekledij aan te raden. Er is verder geen aangepaste kledij nodig, tenzij apart vermeld bij de inschrijving.

De laatste dag voorzien we een slotmoment voor ouders, familie en vrienden.  Dit gaat door om 15u30 op de kamplocatie. Bij korte kampen (3 dagen) wordt er geen slotmoment voorzien.

Locaties

Onze locaties zijn goed bereikbaar. Momenteel kan je ons vinden bij

  • locatie Mechelen 1: Basisschool Sint-Jozef Coloma, Colomalaan 3 te Mechelen
  • locatie Mechelen 2: Vrije basisschool De Parel, Veldenstraat 26 (let op: anders dan hoofdschool) te Mechelen
  • locatie Mechelen 3: Sint-Niklaasschool, Dorpstraat 10 te Leest
  • locatie Hofstade (Zemst): Basisschool Ter Berken, Ambroossteenweg 13 te Hofstade
  • locatie Tisselt (Willebroek): Binnenspeeltuin de Pretpot, Hoogstraat 38 te Tisselt i.s.m. vrije basisschool Sint-Jan
Verzekering

Wij verzekeren elk kind tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is LeMu vzw niet aansprakelijk. In de kampprijs zit de verzekering inbegrepen.