home

Praktische informatie

Onze kampen gaan door van maandag tot vrijdag, behalve bij feestdagen.  De kampen gaan door van 9u – 16u.  Er wordt opvang voorzien van 8u - 9u en 16u - 17u.
De eerste dag vragen we zeker een kwartier op voorhand aanwezig te zijn. Wij werken rond een thema en vinden het dan ook fijn als alle kinderen een heel kamp aanwezig kunnen zijn.

In de prijs zijn de lessen, voor- en naopvang, verzekering en de accommodatie inbegrepen. Een lunchpakket moet je zelf meebrengen. Tijdens de pauzes wordt water en een tussendoortje voorzien door LeMu vzw. Een eigen drankje meebrengen kan natuurlijk ook. Frisdrank kan gekocht worden tegen €1.

Voor uw kleuter is het belangrijk dat hij/zij zindelijk is en ’s middags geen nood meer heeft aan een dutje.  Uw kind kan starten aan het kamp als het bij aanvang van het kamp 3 jaar is.

Voor de kleinste kleuters is reservekledij aan te raden. Er is verder geen aangepaste kledij nodig, tenzij apart vermeld bij de inschrijving.

De laatste dag voorzien we een slotmoment voor ouders, familie en vrienden.  Dit gaat door om 15u30 op de kamplocatie. Bij korte kampen (3 dagen) wordt er geen slotmoment voorzien.

Onze locaties zijn goed bereikbaar. Momenteel kan je ons te Mechelen vinden bij
  • locatie Mechelen 1: Basisschool Sint-Jozef Coloma, Colomalaan 3 (parkeer best op de Jubellaan) te Mechelen
  • locatie Mechelen 2: Vrije basisschool De Parel, Veldenstraat 26 (let op: anders dan hoofdschool) te Mechelen
  • locatie Mechelen 3: Sint-Niklaasschool, Dorpstraat 10 te Leest

NIEUW! Een 4e locatie komt erbij. Vanaf zomer 2018 organiseren we, samen met freinetschool Klim-Op, kampen te Tisselt.

LeMu vzw © 2012 | Powered by